Çanakkale ve Balıkesir Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Rüzgar ve Kısa Süreli Fırtınaya Dikkat!

Çanakkale ve Balıkesir Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Rüzgar ve Kısa Süreli Fırtınaya Dikkat!
20 Haziran 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Haziran Perşembe – 22 Haziran Cumartesi günleri arasında Kuvvetli Rüzgar beklendiğini bildirerek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden yapılan “Çanakkale ve Balıkesir Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Rüzgar ve Kısa Süreli Fırtınaya Dikkat!” başlıklı açıklamada 20 Haziran Perşembe – 22 Haziran Cumartesi günleri arasında Kuvvetli Rüzgar beklendiği uyarısında bulunularak, Çatı Uçması, Ağaç veya Direklerin Devrilmesi ve Ulaşımda Aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini kaydetti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 20 Haziran Perşembe günü yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hamleli kuvvetli (40-60 km/saat), yüksek kesimlerde kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın 22.06.2024 Cumartesi sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

www.mgm.gov.tr
Yorumlar...

    Henüz yorum yok...

Sizin Yorumunuz...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir